FACT domotica
start nieuws domotica Projecten contact


            Française

Touchscreens
Deur telefonie
InhoudAlgemene
energiebesparing

Wijnkelder uit de vloer!

Altijd de flessen op de juiste temperatuur...


Via uw iPhone de wijnkelder te voorschijn halen

De verlichting en temperatuur kunnen we op de telefoon regelen, en bij het bedienen van een knop of smartphone kunt u de wijnkelder omhoog laten komen.


Inschrijven
voor een
gesprek!
Hager domotica


Bedrijfs video FACT domotica

Op deze manier laten we u graag zien wat FACT voor u kan betekenen.Vragen om licht in te schakelen!

De nieuwste ontwikkeling zoals in de bedrijfs video te zien is, praten tegen een (avatar) dame en vragen of het licht ingeschakeld kan worden. Ook uw agenda zal bijgehouden worden en zal mevrouw u erop wijzen dat u tijdig moet vertrekken om op tijd op uw volgende afspraak te komen. Ook het nieuws of een recept kan ze voorlezen. In een noodgeval kunt u haar vragen om iemand te bellen, en dat allemaal vanaf een scherm of een tablet.


Inschrijven
voor een
gesprek!
Hager domotica


Belevingsplein Rabobank, Theater Heerlen

Theater Heerlen

Op dinsdag 20 oktober 2015 organiseerde de Rabobank Parkstad Limburg de Coöperatieve Ontmoeting. Dit is een jaarlijks evenement voor alle leden van de bank in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Dit jaar stond deze in het teken van innovatie in de zorg.
Met als onderliggend thema ‘langer thuis in je eigen huis’.

Muziek aan bij thuiskomst met Sonos

Sonos

Met uw domotica schakelaar het licht en de muziek sturen van de Sonos installatie.
informeer voor de mogelijkheden bij FACT domotica!Een hologram als bedieningselement!

hologram schakelaar!

In de plaats van een normale schakelaar komt nu een inbouw element met een kleuren hologram!
De toekomst....
Nee, de schakelaar zal snel leverbaar zijn en is volop in ontwikkeling wij waren reuze enthousiast toen we ermee konden spelen.
Waanzinnig... Als deze leverbaar is zullen wij dit meteen vermelden op de site.Jung komt met een nieuwe schakelaar!

Binnenkort verkrijgbaar, FACT Jung
FACT domotica

Met veel trots delen wij u mede dat onze geregistreerde handelsnaam bij de kamer van koophandel gewijzigd is.

De naam "FACT First Avenue Comfort Technologies"

is vervallen en de nieuwe naam is

"FACT domotica".

De overige gegevens zijn ongewijzigd.

FACT domotica

FACT is Hager Domotica partner!

Met gepaste trots kunnen we u mede delen dat we domotica partner van Hager zijn geworden. Hiermee kunnen we heel wat extra service naar onze klanten bieden en dat tegen zeer scherpe prijzen. Van alle Hager en Berker producten van de KNX lijn zullen we gedegen opleidingen krijgen. Hierdoor kunnen we de service naar een top level tillen!

FACT iPad


Hager domotica

De KNX Professionals Award

FACT dingt mee aan de KNX Professionals Award, en heeft een leuk project ingezonden.
De KNX Professionals Award is een onderscheiding voor het meest onderscheidende project dat met KNX-technologie is gerealiseerd.
Volledig KNX/EIB project in een monumentale boerderij uit 1700 in Valkenburg, ingericht als woning en atelier, waarbij de bediening van alle functies via twee iPads verloopt.

FACT iPaddomoticaiPad voor domotica en media!

Als Pronto aanhanger gaat het nu toch echt gebeuren, FACT schrijft zelf applicaties voor het besturen van audio- en video apparatuur en woningautomatisering vanaf iPhone/iPad. Zoals u hieronder kunt zien, ziet het er veel belovend uit en zijn we zeer enthousiast. Ook het koppelen van uw eigen muziek bibliotheek behoort tot de mogelijkheden wat heel goed werkt en uiteraard nog veel meer, de mogelijkheden zijn ongekend.

FACT iPaddomotica iPadInteractieve demonstraties

Met dank aan ABB Nederland mag FACT exclusief gebruik maken van de interactieve demo van ABB. In deze demo zal u uitvoerig worden getoond wat er allemaal mogelijk is met de EIB/KNX componenten.

Al snel zult u ons enthousiasme begrijpen en nodigen wij u graag uit voor een gesprek over een integratie in uw bedrijf of woning.

De demo kunt u onder touchscreens bekijken.FACT in Europa

FACT is niet alleen actief in Nederland! We liggen aan de grensgebieden van België en Duitsland en maken daar ook gebruik van. Dan spreekt het voor zich dat we de site in het Engels, Duits en Frans zullen vertalen.iPad

. : FACT- wat betekent dat?

FACT staat voor First Avenue Comfort Technologies.


Wie misschien al in Amerika is geweest, weet dat First Avenue uit het Amerikaanse jargon komt en "eerste keuze" betekent. Wij hebben deze naam bewust gekozen omdat wij in willen staan voor uw eerste en beste keuze en ook uw eerste keuze willen zijn voor een leven vol gemak en plezier.

FACT staat voor de beste keuze voor de stap in de toekomst en de eerste keuze voor een prettiger wonen. Uw welzijn is voor ons belangrijk en dat stukje luxe in uw privé-omgeving heeft u zeker verdient.Maak snel een vrijblijvende afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken!EIB System Integrator


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan ICT@per-fact.nl.

Copyright © 2005-2018 FACT domotica │ DisclamerSitemap Over onsOnze doelstelling

Domotica

Mail FACT

inhoud >>

start >>