Domotica

Wij maken gebruik van de wereldwijde STANDAARD voor woning- en gebouwautomatisering, een professioneel protocol met meer dan 400 fabrikanten en duizenden producten.

Een woning met domotica onderscheidt zich in positieve zin. De belangstelling voor woningen met zo’n toegevoegde waarde is altijd groter dan voor dezelfde woningen zonder domotica voorzieningen. Daarnaast geeft het kunnen aanbieden van domotica toepassingen extra glans aan een woningbouwproject.

Wij werken met KNX wat een communicatieprotocol is dat men kan gebruiken om installaties en apparaten te automatiseren en te koppelen. Het gaat daarbij om uiteenlopende installaties; van verlichting tot verwarming, van beveiliging tot ventilatie, maar ook audio en video, slimme energiemeters en zelfs witgoed, zoals wasmachines of wasdrogers. Waar al deze installaties tot op heden onafhankelijk van elkaar functioneerden en werden bestuurd, kan men met KNX alle systemen en componenten tot een geheel smeden. De besturing is daardoor centraal en veel overzichtelijker uit te voeren.

FACT touch screen