Verwarmen en koelen

Verwarmen, koelen en klimaatbeheersing zijn niet meer los te zien van het begrip energiebesparing. 
Des te belangrijker is het dat de temperatuur in ruimtes onafhankelijk van elkaar geregeld kunnen worden.
Met een systeem van ons heeft u verschillende mogelijkheden op het gebied van temperatuurregelingen. Zowel koelen als verwarmen en ventileren kunnen worden geïntegreerd in één systeem. Aansturen gaat naar keuze automatisch of handmatig; automatisch kan op basis van aanwezigheid, tijd of overige condities, zoals bijvoorbeeld het openen van ramen. 
Door de modulaire opzet en de KNX-wereldstandaard kunnen deze componenten probleemloos gecombineerd worden met professionele boiler- en warmtepompregelsystemen die meerdere ruimtes verzorgen.

Een correcte klimaatinstallatie is meer dan alleen verwarmen! Koeling en ventilatie zijn ook een belangrijk onderdeel van een aangenaam binnenklimaat. Het binnenklimaat is een lang onderschat fenomeen voor uw werknemers, arbeidsproductiviteit en uw leefomgeving. Een perfect binnenklimaat draagt bij aan optimale prestaties. Ons advies met betrekking tot klimaatbeheer is gebonden aan andere technische en externe processen die plaatsvinden in en rond het gebouw. We zijn altijd op zoek naar de juiste mix tussen duurzame en traditionele energie, energiebesparing en gebruiksgemak.