Welke voordelen bieden KNX RF-actoren in een Smart Home installatie?

Installaties met KNX-actoren werken uitstekend in de nieuwbouw. Maar wat gebeurt er als u naderhand een op KNX gebaseerd Smart Home System wilt installeren? De bekabeling achteraf plaatsen is vaak te duur of niet mogelijk. Bijvoorbeeld: bij moeilijk toegankelijke betonwanden, in wintertuinen of in gebouwen die op de monumentenlijst staan.

De optimale oplossing voor de montage achteraf van een Smart Home System zijn radiografische (RF) KNX-actoren. Bij KNX-RF-actoren is dankzij de radiografische communicatie geen busleiding op de installatieplaats noodzakelijk. Zo kunnen flexibel uitbreidbare Smart Home-systemen achteraf in bestaande gebouwen met toekomstzekere KNX-technologie worden gemonteerd.

FACT radiografische inbouwactoren kunnen bijna onzichtbaar in inbouwdozen worden geïnstalleerd. Ze kunnen met elk bekend schakelaarsysteem worden gecombineerd. Elke FACT radiografische KNX-inbouwactor met KNX Secure biedt bovendien een versleutelde, tegen manipulatie beveiligde communicatie. Want KNX Secure is de standaard.

That’s a FACT!

KNX

FACT domotica opent haar eigen High-end reparatie service

Dit voor de reparatie van natuurlijk KNX componenten maar zeker voor audio en video apparatuur. Een specialisme zit hier in het zware PA werk. Wat bekend klinkt bij de mensen die de eigenaar van FACT domotica kennen.

That’s a FACT!

Koffie in de Bonus? Albert Heijn werkt nu met IFTTT.
Dus te koppelen aan onze systemen!!

That’s a FACT!

Vanaf vandaag werkt de Albert Heijn samen met de dienst IFTTT. Als er bijvoorbeeld een bepaald product in de aanbieding is, kan je instellen dat je een mailtje krijgt. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Wijnkelder uit de vloer!

Altijd de flessen op de juiste temperatuur…

18°C

Bedrijfs video FACT domotica

Op deze manier laten we u graag zien wat FACT voor u kan betekenen.

Vragen om licht in te schakelen!

De nieuwste ontwikkeling zoals in de bedrijfs video te zien is, praten tegen een (avatar) dame en vragen of het licht ingeschakeld kan worden. Ook uw agenda zal bijgehouden worden en zal mevrouw u erop wijzen dat u tijdig moet vertrekken om op tijd op uw volgende afspraak te komen. Ook het nieuws of een recept kan ze voorlezen. In een noodgeval kunt u haar vragen om iemand te bellen, en dat allemaal vanaf een scherm of een tablet.

Belevingsplein Rabobank, Theater Heerlen

Georganiseerd door de Rabobank Parkstad Limburg de Coöperatieve Ontmoeting. Dit is een jaarlijks evenement voor alle leden van de bank in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Dit jaar stond deze in het teken van innovatie in de zorg. 

Met als onderliggend thema ‘langer thuis in je eigen huis’.

FACT- wat betekent dat?

FACT staat voor First Avenue Comfort Technologies.

Wie misschien al in Amerika is geweest, weet dat First Avenue uit het Amerikaanse jargon komt en “eerste keuze” betekent. Wij hebben deze naam bewust gekozen omdat wij in willen staan voor uw eerste en beste keuze en ook uw eerste keuze willen zijn voor een leven vol gemak en plezier.

FACT staat voor de beste keuze voor de stap in de toekomst en de eerste keuze voor een prettiger wonen. Uw welzijn is voor ons belangrijk en dat stukje luxe in uw privé-omgeving heeft u zeker verdient.

Maak snel een vrijblijvende afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken!

FACT domotica